Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

EcoTec Plus - ETP

  - Energieffektiv gasskjele med 100 % virkningsgrad.

EcoTec Plus gasskjelen akkumulerer varme på berederen, og dekker dermed både varme- og varmtvannsbehovet i huset. Ideell gasskjele for normalboliger. Super Coil SC er spesialtilpasset for Ecotec Plus, og har innebygget, rustfri rørvarmeveksler på 25 kW, i tillegg til 3 kW el i reserve til f.eks. sommerdrift. Kjelen kan også benyttes mot for eksempel EP / EPC-serien.

OSO EcoTec Plus kondenserende gasskjele er liten, lett og enkel å betjene. Den er et perfekt valg ved både nybygg, utskifting og modernisering. Kjelen er modulerende over et område fra 30-100%. Siden kjelen er relativt liten, er den enkel å plassere, og kan gjerne henges på vegg over f.eks. en OSO SC 150 bereder med coil. Dette utgjør en perfekt kombiløsning. Gasskjelen vil da svært raskt kunne varme forbruksvannet. Berederen har også el i reserve.

  EcoTec er både lettmontert og driftssikker, og har et enkelt og lettfattelig brukerpanel med opplyst display. Sikkerheten er svært godt ivaretatt, og EcoTec har energimerke A.

Gasskjelen akkumulerer varme på berederen, og dekker dermed både varme- og varmtvannsbehovet i huset. Berederen, OSO Super Coil SC, har en innebygget, rustfri rørvarmeveksler på 0,8 m2, i tillegg til 3 kW el i reserve til f.eks. sommerdrift.

Viktige fordeler for brukeren:

  • Enkel omstilling mellom propan- og naturgass.
  • Forberedt for utekompensering og romtermostat.
  • EcoTec Plus har modulerende drift, 9-28 kW.
Dokumentarkiv
Tekniske spesifikasjoner
Velg volum

EcoTec Plus leveres i 1 utførelse. OSO står til tjeneste ved dimensjonering av anlegg.

 
NRF nr. Produktbetegnelse - liter - kW Kapasitet Varmtvann - 40°C Oppvarmingstid Prod.kostnad Dia x H mm. Kg  
8 012 694 EcoTec Plus - ETP - 9-28 kW 6,0 pers. 590 l./t. - €€€ 440x335x720 37