Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Erfaring

OSO var først i verden med serieproduksjon av rustfrie varmtvannsberedere i 1970. Siden den gang har mer enn 2,5 millioner vist enestående driftssikkerhet og livsløpsøkonomi.  Ingen har produsert et større antall rustfrie varmtvannsberedere på verdensbasis enn OSO.

OSOs målsetning om at enhver utvikling skal føre til en forbedring for kunden har gitt et erfaringsgrunnlag uten sidestykke i internasjonalsammenheng.

 

Både vellykkede og mislykkede utviklingsprosjekter, kontinuerlige kundeundersøkelser og tilbakemeldinger danner basisen for vårt erfaringsgrunnlag. OSOs motto om at ”enhver reklamasjon skal føre til fremtidig salg” er betegnende for vår håndtering av tilbakemeldinger på produkter, både positive og negative, og fører i mange tilfeller til små og store forbedringer som har ført OSOs produkter til verdenstoppen innen kvalitet,

 

design, montasje- og brukervennlighet. Dimensjonering og systemvalg håndteres av våre varmetekniske ingeniører, som kombinerer det siste innen oppvarmingsmetoder med ny teknologi og erfaringstabeller utviklet gjennom 40 år med rustfrie beredere.

Sikkerhet