Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Fokusområder

Det primære fokusområdet for produktutvikling i OSO er løsninger for alternativ energi. Energieffektivisering av oppvarming av varmtvann og boliger er sentralt i arbeidet med å redusere energiforbruket og derav klimagassutslippene på verdensbasis. Akkumulering av energi i varmtvann står sentralt i dette arbeidet.

Spesielt er dette relatert til lavtemperatur alternative energikilder som luft-vann / væske­-vann varmepumper og solfangere.

 

Å gi disse energikildene optimale driftsforhold, med lavest mulig temperaturdifferanse mellom mediet og omkringliggende tappevann er spesielt viktig for å øke varmeoverføringen (COP for varmepumpe) til tappevann eller gulvvarme / radiatorer.

OSO har de siste årene fokusert på å løse denne problemstillingen på en best mulig måte, hvilket har resultert i produktserier som Optima EP2 300/400, Ecoline Coil / Twin Coil og Maxi Buffer 17RB.

 

Hvert enkelt av produktene gir optimale driftsforhold, og øker effektiviteten på varmepumper eller solfangere.

I nært samarbeid med OEM kunder, har vi også utviklet produktserier spesialtilpasset for noen av de mest solgte og driftssikre systemene på det europeiske markedet.

Pålitelighet
Kundesamarbeid