Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Kundesamarbeid

Tilbakemeldinger fra kunder og samarbeidspartnere er en viktig del av produktutviklingen ved OSO. Den stadig økende OEM omsetningen i OSO gjør våre egne produkter bedre. Erfaring fra og med store, høyteknologiske industribedrifter, i kombinasjon med OSOs kunnskap om varmtvannsberedere, gjør resultatet enda bedre.

I tillegg er våre leverandører nære samarbeids-partnere som, i likhet med OSO, ønsker å levere best

 

mulige produkter. Et eksempel er bedriften Sole i Eggedal, som har en høyautomatisert produksjon av coil og ventiler, herunder et helautomatisk rørverk. Sole er innehaver av et utall patenter som et resultat av målrettet produktutvikling. Innspill i produktutviklingsprosessen fra alle deler av verdikjeden er en verdifull ressurs som benyttes til det fulle. OSOs eget PU-team samarbeider tett med OEM kunder i Europa og Asia.

 

Korte beslutningsveier og fleksibilitet i utviklingsprosessen er kvaliteter som våre kunder setter pris på. Vi ser med spenning på hva fremtiden vil bringe av utfordringer og står klare for å tilpasse eller utvikle nye produkter i takt med den teknologiske utviklingen.

Fokusområder
Energieffektive løsninger i vekst