Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Satsning

Kontinuerlig satsing på forskning og utvikling har vært, og er, i senter for OSOs virksomhet. I de første 60 årene ble utviklingen i stor grad drevet av 1. og 2. generasjon på egenhånd. Den senere tiden har team PU stått for store nyvinninger, i samarbeid med eierskapet. Den overordnede målsetningen for produktutvikling: OSO skal være den ledende innovatøren innen rustfrie beredere.

OSO bruker mer enn 1 % av omsetningen på produktutvikling årlig, tilsvarende ca. 5 mill. NOK.

 

I tillegg brukes en tilsvarende sum på produksjonsutvikling, riktig valg av materialer og maskinutvikling. Dette sikrer at OSO til enhver tid benytter de mest hensiktsmessige produksjonsmetodene for å serieprodusere nyvinninger innen produktsortimentet. OSO har alene stått for samtlige utviklinger, store som små, innen berederteknologi på det norske markedet. Produktene har også gitt OSO anerkjennelse internasjonalt, og er en grunnleggende årsak til bedriftens suksess på eksportmarkeder.

 

Ved å stadig søke nye og bedre løsninger for nyvinningene innen alternativ energi, sikrer vi bedriftens eksistensgrunnlag, og et fortrinn ift. produksjon i lavkostland. Denne satsingen har gitt OSO store ordre til internasjonale aktører innen varmepumpe og solvarme segmentet i Europa. Fokuset intensiveres i takt med at den teknologiske utviklingen på alternative energikilder akselererer, og behovet for innovative løsninger øker.

Prosess