Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Rustfrie innerbeholdere

For selskaper som utvikler integrerte systemløsninger som inkluderer en rustfri innerbeholder, vil et partnerskap med OSO på et tidlig stadium gi muligheten for optimaliserte og kostnadseffektive løsninger basert på vår erfaring gjennom 50 år.

OSO er en høyautomatisert serieproduksjonsbedrift. For at en OEM leveranse fra OSO skal gi et kvalitets- og kostnadsmessig best mulig resultat, er det

 

essensielt at vår produksjonserfaring benyttes tidlig i utviklingsprosessen. Bruk av vår automatiserte produksjon vil sikre kvalitet og effektivitet i alle ledd. Rustfrie innerbeholdere tilbys i volumene 120 – 150 – 200 – 250 - 300 liter, og produktspesifikasjonene skreddersys etter kundens ønsker. De eneste forutsetningene er at innerbeholderen har en ytre diameter på 500 mm., og at markedet produktet skal distribueres i er spesifisert.

 

Basert på marked, kan OSO bidra med egen erfaring for hvilke produkter og behandling som må til for å oppnå ønsket resultat. Typiske applikasjoner er væske-vann varmepumper, kombikjeler og andre integrerte enheter.

Kort om OEM
Komplette produkter