Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

En norskeid familibedrift

Helt siden OSO ble grunnlagt i 1932, som en av Norges første sveisebedrifter, har OSO forblitt i familien Braathens eie. Gründeren Reidar Frölich Braathen var smed og flyløytnant, og var blant de første i Norge som lærte både elektrisk- og autogen sveising av rustfritt stål. Gjennom hardt arbeid og stadig utvikling av produktene, hadde Reidar 100 mann i arbeid før han fylte 40.

2. generasjon eierskap Chris Reidar Frölich-Braathen var med på gjenreisingen av OSO etter krigen.

 

21 åringen stilte både med “tekniker’n” og stor innsatsvilje, i tillegg til mange idealistiske ideer. Han konsentrerte bedriften om systematisk serieproduksjon av boligberedere og varmesentraler. Reidar har gjennom sine 50 år som leder av OSO kombinert industri og miljøvern på en enestående måte. Hans arbeid har gitt OSO anerkjennelse som en av Nordens ledende miljøbedrifter.

 

3. generasjon OSO, Christoffer, har sitt fagfelt innen design og produktutvikling, og har vært sentral i utviklingen av Super S, bedriftens flaggskip for fortsatt fremgang. Sigurd jobber med bedriftens videre utvikling i det norske og utenlandske markedet som Adm. Dir. Målsetningen er klar: OSO skal være en helnorsk industribedrift, med kvalitet og miljøarbeid i fokus.

Bedrifthistorikk