Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Produkthistorikk

OSO har gjennom mer enn 70 år vært alene om å lede utviklingen av beredere i det Norske markedet. Dette har ført til at Norge i dag har de mest driftssikre, miljøvennlige og rimeligste rustfrie berederne i Europa. I 1971 var OSO den første i verden til å serieprodusere rustfrie varmtvannsberedere.

OSOs forrådsberedere revolusjonerte i 50-årene det norske beredermarkedet, ved at de var dobbelt så effektive pr. liter og derved sparte halve plassen med over 50 % enøkgevinst. Forrådsberedere ble en

 

suksess som ble videreutviklet med mange fordeler gjennom de neste 20 årene. Grunnleggerens sveisekunnskaper resulterte i at OSO tidlig i 70-årene ble den første til å serieprodusere rustfrie beredere i verden. Det ga enorme ressursbesparelser med under halve vekten og mangedoblet levetid.

I 2004 introduserte OSO ECO Foam skumisolering, med 25 % mindre varmetap, på alle standard beredere.

 

Den nasjonale enøkgevinsten de første 5 årene var 250 millioner kWh., og resulterte i prisen for Beste Miljø og ENØK produkt i 2004.

Super Serien introduserte i 2006 et helt nytt og moderne design, enda bedre isolert, og med alle ventiler fabrikkmonterte under isolerte lokk. OSO Super Serie er bedriftens flaggskip for fremtidig vekst i bl.a. det Engelske markedet, hvor OSO er blant de 3 ledende aktørene.

Bedriftshistorikk
Nøkkeltall