Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Idrett: Team OSO Hotwater

3. generasjon eierskap ved Christoffer Braathen deler de samme lidenskaper som sin far Reidar Braathen. Christoffer har tatt initiativ til å etablere ”Team OSO Hotwater” som satser aktivt på idrett, med spesielt fokus på langrenn og motbakkeløp.

”Team OSO Hotwater” ble etablert i 2009, med mål om å konkurrere innen langrenn (Norgescup) og motbakkeløp i barmarksesongen. Team OSO har

 

allerede første sesongen oppnådd gode resultater blant annet i NM stafetten i Stokke 2010, kom teamet på 25 plass av mer enn 110 startende lag. I motbakkeløpet ”Oslos bratteste” som går opp Wyller løypa, tok teamet 3, 5, 8 og 16. plass. I tillegg kom teamets Tuva Toftdahl med i nasjonal kvote under Norgescup sesongåpning på Beitostølen, og deltok i det påfølgende verdenscup rennet. Sponsorer er Oslo sportslager, Rossignol, Craft m.fl.

 

Teamet består av: Christoffer Braathen, Erling Christiansen, Kjell Kristian Markseth, Trygve Markseth og Tuva Toftdahl. Vi ser med spenning på hvilke resultater teamet oppnår i årene som kommer.

Menneske og Natur