Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Satsning på produksjon i Norge

Å drive produksjon i høykostlandet Norge i en stadig mer konkurranseutsatt bransje er utfordrende. Suksess krever at OSO alltid ligger i forkant av utviklingen, har tro på egne produkter, men ikke minst at våre ansatte deler de verdiene og målsetningene som bedriften er bygget på: Kvalitet – Miljø – Trygghet.

Få ville trodd at det var mulig å eksportere varmtvannsberedere til eksportmarkeder som UK, Russland, Singapore, Australia, USA og andre markeder fra Norge. For oss er dette et bevis på at

 

-våre verdier resulterer i internasjonalt anerkjente produkter, med kvaliteter som er etterspurt på verdensbasis. Bedriftens posisjon er et resultat av de produktene vi leverer, og kvalitet går for OSO alltid foran vekst.

Våre medarbeidere har bygget opp unik kompetanse, vår produksjon er i stadig teknologisk utvikling og våre verdier lar seg ikke outsource. OSO har valgt å satse på produksjon i Norge, mot alle odds. Ikke minst er forpliktelsen til våre

 

medarbeidere og samfunnet en viktig årsak til at OSOs eierskap vil satse videre Norge. Vi mener og tror at dette vil gi oss de beste produktene og forutsetningene for å lykkes også i fremtiden.

Sikkerhet
Bedriftskultur