Print denne siden som PDF

Send denne siden via e-post

Legg til denne siden i Favoritter

Del OSO Hotwater på Twitter

Del OSO Hotwater på Facebook

Del denne siden med andre

Produktgodkjenninger

CE

Sertifisering for produkter innen EU. CE-merking (CE = Communauté Européenne) er det synlige bevis på at et produkt oppfyller sikkerhetskravene som er fastsatt i ett eller flere av de nye metode-direktivene.

NEMKO (Norges Elektriske Materiellkontroll)

Norsk godkjenning av produkter. Det opprinnelige NEMKO ble etablert i 1933 som en stiftelse for obligatorisk sikkerhetstesting og nasjonal godkjenning av elektrisk utstyr som skulle markedsføres og selges i Norge for tilkobling til offentlig strømnett. NEMKO Gruppen tilbyr i dag testing, sertifisering og inspeksjonstjenester for produkter, maskiner, installasjoner og systemer verden over.

SEMKO

Svensk godkjenning av produkter. Tilsvarer norske NEMKO.

TI

Teknologisk Institutts produktgodkjenning. Teknologisk Institutt Sertifisering er godkjent av Norsk Akkreditering, og utpekt av myndighetene for å sertifisere systemer, personell og produkter.

 

WRAS

Britisk produktgodkjenningsmyndighet. WRAS står for Water Regulation Advisory Scheme. Organisasjonen har blant annet som formål å utvikle kriterier, utføre bedømmelser samt oppdatere databasen over godkjente produkter som tilfredsstiller britiske krav til vannkvalitet. I tillegg til at WRAS benyttes i Storbritannia, er WRAS også et anerkjent system internasjonalt.

BBA

Britisk produktgodkjenningsmyndighet. BBA er Storbritannias ledende godkjenningsmyndighet, og tilbyr testing og sertifisering av produkter, systemer og installatører.

Bureau Veritas

Veritas godkjenning av produkter (Maritimt utstyr).

Lloyds

Lloyds godkjenning av produkter (Maritimt utstyr).

Sertifiseringer