Languages:

OSO > Artikler

Prosesskontroll i særklasse

OSO designer sine egne produksjonsprosesser og sikrer 100 % eierskap til teknologien. Prosesskontroll og ekstern sertifisering gir trygghet for brukeren.

UNIK TEKNOLOGI

Vi designer våre egne prosesser og sikrer 100 % eierskap til teknologien vi benytter. Egen utvikling, produksjon og programmering av avansert produksjonsutstyr med robot-, laser-, og vision- systemer. Lean / Six Sigma filosofi og standardisert prosessbilde sikrer effektivitet i produksjonen.

PROSESSKONTROLL

Produksjon i verdens dyreste land har sine fordeler – vi begynte å automatisere for 40 år siden. I dag er vi en av svært få systemintegratorer for KUKA Robotics GmbH. Automasjon gir oss en unik mulighet til å innføre 100 % prosesskontroll – uten å redusere effektiviteten.

SVEISEKVALITET

ISO 3834-2 sertifisert (Kvalitetskrav for smeltesveising av metaller) produksjon med WPS prosedyrer støttet av WPQR (Kvalifisering av sveiseprosedyrer). Fullt automatiserte sveiseprosesser med 100 % kontroll av nøkkel-parametere i linjen. Ingen misfarging av HAZ (varmepåvirket sone) etter sveising.

EKSTERN SERTIFISERING

Ikke bare ta vårt ord for at alt er i orden – uavhengige, tredjeparts sertifiseringer gir ekstra trygghet for våre kunder.

  • OHSAS 18001 (Personellsikkerhet)
  • ISO 9001 (Kvalitet)
  • ISO 14001 (Miljø)
  • ISO 3834-2 (Sveis)

Andre artikler: