Languages:

OSO > Artikler

Patrick Fjeld ansatt som Regionsansvarlig Øst i OSO Hotwater

Patrick kommer fra Brødrene Dahl (Prosjektselger VVS) og har tidligere jobbet som Prosjektleder hos Bravida og Østlandske VVS.

Han er utdannet rørlegger og bosatt i Nittedal med kone og to barn. Patrick skal ha ansvar for oppfølging av kunder og prosjekter i Oslo, Akershus og Østfold.

«Vi gleder oss over å ha fått Patrick med på laget», sier Rune Rystad, Country Manager i OSO Hotwater. «Vi ser store muligheter i markedet og vet at Patrick vil være en viktig brikke i dette. Jeg håper kundene våre i Østlandsområdet tar ham godt imot».

«OSO er en kjent aktør med mange spennende muligheter og står for et svært godt produkt. Bedriften er svært fremoverlent og det er spesielt gøy med den internasjonale satsingen. Jeg gleder meg til å komme ut og bli godt kjent med alle våre kunder og ser fram til å være med å bygge videre på en solid merkevare», sier Patrick Fjeld.

Patrick Fjeld

Patrick Fjeld startet 2 mai 2022.

Andre artikler: