Languages:

OSO > Artikler

Produktendringer på DGC og AGC

Produktendring mai 2022

Endring på DGC

DELTA GEOCOIL – DGC serien – tar et skritt videre for optimal og effektiv varmtvannsproduksjon i samspill med alternative energiløsninger. DGC 200 får en coil størrelse på 2,6 m² som passer utmerket til varmepumper inntil 15 kW og DGC 300 får en coil størrelse på utrolige 3,1m² som passer utmerket til varmepumper inntil 18 kW. Dette betyr at anvendeligheten øker og man får en enda mer effektiv varmtvannsproduksjon. DGC er spesielt godt egnet for de som ønsker seg en maksimal driftssikkerhet og en tank som passer godt inn i de fleste varmepumpesystemer. Det elektriske elementet er flyttet til bunnen av tanken for sikring av legionella ved behov, eller som nødvarme for varmepumpen hvis nødvendig. Dette betyr at man vil opprettholde høy varmtvannskomfort til enhver tid uten noen form for bekymring. DELTA GEOCOIL har i tillegg minimalt med varmetap på grunn av økt isolasjonsmengde og bruk av vacuum isolasjonspaneler. DELTA GEOCOIL er det perfekte valget for de som ønsker mye varmtvann og en perfekt partner til varmepumpen.

Endring på AGC

ACCU GEOCOIL – AGC – med enda flere muligheter. AGC er den komplette akkumulatortanken med mange muligheter og den passer perfekt sammen med de fleste varmepumper og effekter. AGC er utstyrt med en stor coil på 3,1 m² for effektiv forvarming av varmt tappevann, stort akkumulatorvolum med 300 liter som gir et perfekt samspill med varmepumpe eller andre alternative energikilder. AGC har også fått enda flere muligheter med hensyn til de 2 elektriske kolbene som hver er på 7,5 kW og en total effekt på 15 kW og man kan fritt velge mellom 230V og 400V elektrisk tilslutning. Man kan velge akkurat den effekten man ønsker som tilskuddsvarme fra 2,5 – 15 kW som gir mange fordeler mot en varmepumpe installasjon. AGC er den komplette akkumulatortanken som passer inn i de fleste små og mellomstore varmesystemer, enten som egen varmekilde eller i et varmepumpesystem.

Andre artikler: