Languages:

OSO > Artikler

2 nyansatte hos OSO Hotwater

LID
Christian Lid
Monslop
Torstein Monsløp

2 nyansatte hos OSO Hotwater

– Vi er kjempefornøyd med å ha fått med disse to nye på laget, sier Country Manager Rune Rystad.

Christian Lid tiltrer stillingen som Salgsingeniør industri (nyopprettet stilling) 1 september, han skal ha hele Norge som salgsområde og skal ha kontorplass i Oslo. Christian Lid kommer fra Xylem Water Solutions, hvor han jobbet med salg/prosjektledelse av pumpestasjoner. Christian har bakgrunn som industrirørlegger og jobbet som det i 5 år, før han begynte å reise offshore som brønnservicespesialist. Der reiste han på oljeplattformer og borerigger i Norge, Danmark, UK og Nederland. Christian er bosatt i Oslo.

– Jeg søkte som Salgsingeniør Industri Norge i OSO Hotwater fordi jeg ønsket å jobbe mer mot forskjellige typer industri. Dette er noe jeg synes virker både spennende og utfordrende. Jeg tror det er svært gode utviklingsmuligheter her, og jeg tror det blir skikkelig gøy å jobbe for et solid, norsk selskap med en solid produktportefølje, sier Christian.

Torstein Monsløp tiltrådte stillingen som Teknisk Salgsingeniør 1 august.  Han har fått kontorplass sammen med Christian Larsen i Bergen. Torstein kommer fra rørleggerbedriften Chr. Westrheim i Bergen hvor han har jobbet som rørlegger-bas. Torstein er utdannet Rørleggermester, og har bakgrunn som rørlegger i mellomstore og store rørleggerbedrifter.  Han har også jobbet som mekaniker hos Aker Solutions AS hvor arbeidsoppgavene var service og vedlikehold på subseautstyr/havbunnsteknologi. Torstein er bosatt i Bergen.

– Når OSO lyste ut stillingen Teknisk salgsingeniør, tenkte jeg med en gang at DEN jobben vil jeg ha, sier Torsten. Jeg var kommet dit hen at jeg trengte nye utfordringer. Ønske om en ny jobb i et selskap hvor jeg kunne utvikle meg og opparbeide meg erfaring innenfor teknisk salg var stor. Og jeg syntes denne stillingen hos OSO virket svært spennende. OSO sine produkter, har jeg siden jeg begynte i bygg og anleggsbransjen for snart tjue år siden, vært et foretrukket produkt. Det oser av kvalitet, og jeg vil på ingen måte tenke meg om to ganger før jeg anbefaler OSO sine produkter til kunder.

Andre artikler: