Languages:

Saga Charge – smartbereder som gir lavere strømregning

OSO Hotwater lanserer smartversjonen av Norges mest solgte varmtvannsbereder for boliger – Saga. Den nye smartberederen heter Saga Charge, og har smartfunksjonen ferdig montert. Det betyr at rørleggeren kan installere berederen uten å involvere elektriker.

Saga Charge fås som 200 liter og 300 liter fra 01.01.24.

– Saga Charge er en smartbereder med OSO Hotwaters smartstyringsprodukt Charge ferdig sammenkoblet med berederen på fabrikk. Det betyr at rørleggeren gjør installeringen av smartbereder hos kunde, uten å involvere elektriker, sier Rune A. Rystad, Contry Manager i OSO Hotwater.

Saga-serien er Norges mest solgte

Det er ikke uten grunn at Saga blir OSO Hotwaters første smartbereder med smartfunksjonen ferdig montert. Saga-serien har vært Norges mest solgte gjennom flere tiår. Saga Charge har unike egenskaper som termostatisk blandeventil og markedsledende isolasjon. Dette gir markedets laveste varmetap.

Smart på mange måter

Saga Charge vil lære seg husstandens forbruk og varme vannet når strømprisen er lav. På den måten er varmt vann tilgjengelig når det trengs, og det til en billigst mulig penge. I tillegg er det mulig å sette berederen i dvalemodus. Huseier kan enkelt følge med på varmtvannsnivå og -forbruk i appen OSO inCharge. Ved å installere Saga Charge kan dessuten huseier få inntil 4000 kr i Enova-støtte. (krever fast tilkobling, se enova.no for mer info)

Kontakt oss for mer informasjon

Rune A. Rystad
Country Manager
Tlf: 414 05 000
E-post: rune.rystad@osohotwater.com

Om OSO Hotwater

OSO Hotwater (org.nr. 986173617) har i over 90 år skapt fremtidens varmtvannsberedere til hjem og industri. Vi har hele veien utviklet vår egen unike teknologi og vært ledende innen kvalitet og effektivitet. Beredere fra OSO Hotwater er rørleggerens førstevalg og Norges mest solgte, takket være lang levetid, lavt varmetap og best energieffektivitet.

Facebook
Twitter
LinkedIn