Varmtvannsbereder på hytta eller i fritidsbolig

Varmtvannsbereder av beste kvalitet på hytta

Varmtvannsberedere i fritidsboligen er etter hvert blitt en helt vanlig ting å ha. Tiden da man så frem til å dra «til fjells» og leve det enkle liv med utedo og hente vann fra bekken eller brønnen er lagt bak oss. Ingen av fritidsboligene som bygges i dag settes opp uten en eller annen form for oppvarming av vann. For mange er det også aktuelt å oppgradere eldre hytter ved å enten få installert varmtvannsbereder eller oppgradere eksisterende med en ny. 

Det er ikke lenger bare de mest nødvendige oppgavene vi nå ønsker å få dekket i sommeboligen eller fjellslottet, som oppvask, gulvvask eller lignende. Kravene til komfort har også økt med tiden. Dette gjør at du som hytteeier må tenke nøye igjennom hvilke krav du skal stille til din neste bereder. Enten du bygger selv eller bare skal skifte ut eller oppgradere.

Varmtvannsbereder på hytta

«Hva må jeg huske på når jeg skal ha ny varmtvannsbeholder til hytta?», tenker du nå. Vel, det er en del hensyn som må tas. Først og fremst må du ta hensyn til hvordan du ønsker å forta oppvarmingen av vannet. OSO Hotwater leverer varmtvanns tanker som kan varmes opp direkte av elektrisitet eller indirekte, for eksempel ved hjelp av varmepumpe eller solfanger. OSO Hotwater leverer beredere som kan varmes opp på nær sagt alle måter og har en lang rekke løsninger for miljøvennlig oppvarming. Å satse på miljøvennlig oppvarming har faktisk vært et av bedriftens fokusområder de siste 50 årene!

Når du har bestemt deg for hvordan du ønsker å varme opp vannet er spørsmålet hvor mye varmtvann du har behov for! Her er antall personer som er i familien eller hvor mange gjester du har helt avgjørende, samt om du har badekar på hytta eller ikke. Det er kjedelig når familien har dusjet ferdig, mens gjestene får en kalddusj! Det er vel heller ikke til å komme unna at har man tenåringer i familien så går det betraktelig mer varmtvann enn når barna er små. Dette henger også sammen med det økte behovet for komfort vi opplever i samfunnet i dag og nye vaner knyttet til daglig kroppspleie. 

Ønsker du vannbåren gulvvarme? Vannbåren varme gir en deilig varme med en jevn fordeling av varmen og gir et deilig inneklima og gir en fantastisk opplevelse for bare føtter. Dette kan være aktuelt både ved nybygging og ved restaurering. Men det er viktig at du tar hensyn til dette i kalkuleringen av volum på hvilken tank du velger. Og du slipper å ha synlige energikilder, noe som ofte er svært ønskelig i gamle og rustikke bygninger!

Å eie fritidsbolig innebærer mange årlige vedlikeholdsoppgaver og bekymringer. Å bytte varmtvannsbeholder skal ikke være en av dem! OSO Hotwater har alltid laget produkter av høyeste kvalitet som er kjent for å vare i lange tider! Har du først kjøpt en tank fra OSO Hotwater skal du være trygg på at du har gjort en nærmest vedlikeholdsfri investering. Som vil være en del av den deilige fritidsopplevelsen i mange år fremover. Under vil du se et utvalg av beredere som vi tenker passer perfekt som varmtvannsbereder på hytta.

Versa V100 varmtvannsbereder liten bolig smal

Versa varmtvannbereder er et perfekt valg som varmtvannstank på hytta! Den er betraktelig slankere enn en standard bereder og passer derfor godt inn i bygg med sparsom plass.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Saga S200 varmtvannsbereder Forside

Saga er Norges mest solgte varmtvannsbereder og passer like godt inn på hytta som hjemme. Romslige fritidsboliger kan uten problemer investere i en Saga varmtvannstank, en kvalitetsberedere.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Flexi F120 varmtvannsbereder kjøkkenbenk skap

Flexi er en plasseffektiv bereder for plassering i benk. For hytter uten eget bad eller vaskerom kan denne enkelt plasseres i kjøkkenbenken eller annet egnet sted.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Etiske retningslinjer

Gjennom 85 år har OSO Hotwater opparbeidet tillit fra leverandører, medarbeidere og kunder. Vi skal fortsatt gjøre oss fortjent til, og forvalte, denne tilliten på en eksepsjonelt god måte. Vi skal verdsette våre samarbeidspartneres meninger.

Våre hovedmål:

  1. Sikre produkter, produsert av sikre prosesser
  2. Markedsledende kvalitet og effektivitet
  3. Korrekte produkter levert til rett tid
  4. Kostnads- og energi effektive prosesser
Hovedkontor

Administrasjon og Produksjon

OSO Hotwater AS
Postboks 112 Loesmoen
Industriveien 1, 3300 Hokksund, Norge

Telefon: +47 32 25 00 00
Telefax: +47 32 25 00 90
Web: www.osohotwater.no

Teknisk avdeling: +47 32 25 65 20  |  
Dimensjoneringsstøtte: +47 32 25 65 20 |  
Ordrekontor: +47 32 25 65 10  | 
OEM forespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Eksportforespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Innkjøpsavdeling: +47 32 25 65 31  |  

Avdelingskontorer

Salg og service

OSO Hotwater Oslo 
Smeltedigelen 1
0195 Oslo
For kart trykk her

Telefon.: +47 32 25 00 10
Region: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland

OSO Hotwater Øst
Postboks 112, Loesmoen
3300 Hokksund

Telefon: +47 32 25 00 00
Region: Buskerud, Vestfold, Telemark


OSO Hotwater Sør
Godesetdalen 20
4034 Stavanger

Telefon: +47 32 25 00 40
Region: Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder

OSO Hotwater Vest
Leirvikflaten 11
5179 Godvik

Telefon: +47 32 25 00 20
Region: Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland

OSO Hotwater Nord
Hornebergveien 7,
7038 Trondheim

Telefon: +47 32250030
Region: Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark, Svalbard

Datterselskaper

Utenlandske salgsselskaper og komponentproduksjon

OSO Hotwater Ltd. (United Kingdom)
Salgsselskap
Telefon: +44 191 482 0800
Web: www.osohotwater.co.uk

OSO Hotwater AB (Sverige)
Salg, representert ved Ahlsell AB
Web: www.ahlsell.se

OSO Manufacturing AB (Sverige)
Salg, produksjon og maskineringsvirksomhet
Telefon: +46 (0) 532 769 920
Web: www.osomanufacturing.com

Internasjonale agenter

Salgsrepresentanter

Canada
Atkins Construction Ltd.
Web: www.osohotwater.com

Tyskland (Marine units)
Wesco Navy GmbH
Web: www.wesco-navy.com

Russland
Nortech Ltd.
Web: www.nortech.ru

Finland
Somasyr Oy
Web: www.somasyr.fi

Singapore (Marine units)
Teho Engineering Pte Ltd
Web: www.tehoengineering.com.sgIsland

Island
Einar Farestveit & Co. h.f.
Web: www.ef.is

OSO Hotwater AS

Organisasjonsnummer 936 603 947

Patenter og varemerker

OSO Hotwaters internettsider kan inneholde eller gi referanser til varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS. Ingen lisens eller rettigheter til noen av disse varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS overdras eller innvilges til brukeren av denne nettsiden.

En rekke av produktene på OSO Hotwaters nettsider kan være eller er beskyttet av patenter eller varemerker. Dette innbefatter både produksjonsteknologi og/eller komplette produkter. Disse kan være angitt i nettsidens tekster, men er ikke påkrevet å være det for beskyttelsen patentbeskyttelsen gir. Den bakenforliggende teknologien for produksjon av produktet kan være eller er OSO Hotwaters eiendom.

Det gjøres oppmerksom på at ethvert brudd på OSO Hotwater Group AS’ sine rettigheter vil forfølges rettslig.

Juridiske betingelser

Dette nettstedet, inkludert dets innhold, eies fullt og helt av OSO Hotwater. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet. Du har anledning til å lagre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke kommersielt bruk.  Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for søketjenester på internet.

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettsted i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er ikke tillatt. Informasjonen som presenteres på dette nettstedet vil ikke til enhver tid være nøyaktig, oppdatert eller gjeldende for omstendighetene rundt en spesiell sak. Vi kan ikke ta på oss noen form for ansvar for unøyaktigheter eller utelatelse. Eventuelle beslutninger som gjøres basert på informasjon som finnes på dette nettstedet er på eget ansvar.

Hverken OSO Hotwater eller noen av OSO Hotwaters datterselskaper tar ansvar for direkte, indirekte, spesielle, betydelige eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller dets innhold. Denne meddelse er underlagt og skal fortolkes i overenstemmelse med norsk rett.

Personvern og databeskyttelse

OSO Hotwater setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter og tjenester. Vi ønsker at du skal være sikker på at personlig informasjon behandles på en sikker måte. All personlig informasjon du avgir til OSO Hotwater brukes kun for at vi skal kunne yte bedre service overfor deg.

Informasjonen brukes på følgende måte: Informasjonen samles og lagres for å hjelpe oss til å innfri din henvendelse til oss om informasjon, og forsyne deg med de tjenestene du etterspør. Besøk på våre nettsider spores, slik at vi kan vurdere hvilke deler av nettsiden som leverer de beste tjenestene for våre brukere.

OSO Hotwater selger ikke noe av den informasjonen som fanges. Vær imidlertid oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre nettsider. OSO Hotwater har ikke ansvar for måten personvernet praktiseres på slike nettsider.

Les vår personvernerklæring i sin helhet her.

Designed & Developed by PageLook.no