Languages:

Industriberedere, storberedere og akkumulatortanker

Industristandard for større behov og krevende anlegg innen alle typer industri og næring. Komplett utvalg av kommersielle varmtvannsberedere i rustfritt stål fra 300 til 15 000 liter. Her vil du også finne et godt utvalg akkumulatorer. Vår unike produksjonsmetode gjør at vi kan tilby industritanker i verdensklasse med lang levetid.

Direkte elektrisk oppvarmet

Direkte elektrisk oppvarming av industritank er hvor oppvarming skjer med et elektrisk varmeelement plassert direkte i vannet. Her finner du blant annet MAXI STANDARD som er Norges mest solgte industribereder!

Indirekte oppvarmet

En mer fleksibel løsning hvor det kan velges forskjellige energikilder for oppvarming av vannet. Varmtvannsberederne varmer vann ved hjelp av intern(e) rørvarmeveksler/coil. Energkilder kan være fjernvarme, kjel, varmepumpe eller solfanger. På enkelte modeller sitter det elektriske varmeelementet som en ekstra sikkerhet, eller for å ta spisslast.

Kvalitet
Gjennom 60 år har vi perfeksjonert den rustfrie berederen. Den optimale kombinasjonen av materialvalg, automatisert produksjon og intelligente løsninger gir OSO produktene uslåelig levetid.

Systemløsninger
OSO storberedersystemer er modulære og kobles enkelt sammen til større anlegg med prefabrikkerte samlerør, kaldtvannssett og blandesett for maksimal installasjonseffektivitet.