Varmtvannsberedere og varmesentraler for bolig

Markedets bredeste produktspekter av varmtvannsberedere

Direkte elektrisk oppvarmet

Dette er den mest vanlige typen varmtvannsbereder i Norge, hvor oppvarming skjer med et elektrisk varmeelement plassert direkte i vannet. På SX og FX benyttes to varmeelement, «twin», for raskere oppvarming av vannet.

En mer fleksibel løsning hvor det kan velges forskjellige energikilder for oppvarming av vannet. Varmtvannsberederne varmer vann ved hjelp av intern(e) rørvarmeveksler/coil. Energkilder kan være fjernvarme, kjel, varmepumpe eller solfanger. På enkelte modeller sitter det elektriske varmeelementet som en ekstra sikkerhet, eller for å ta spisslast.

Kvalitet
Gjennom 60 år har vi perfeksjonert den rustfrie berederen for bruk i boliger. Den optimale kombinasjonen av materialvalg, automatisert produksjon og intelligente løsninger gir produktene fra OSO Hotwater uslåelig levetid. Varmtvannsberedere fra OSO Hotwater har kvalitet i verdensklasse og vi gir derfor 10 års garanti på våre varmtvannstanker, noe som gir trygghet både til installatør og til sluttbruker.

Energieffektivitet
OSO beredere har markedets laveste varmetap og er designet for maksimal effektivitet. Det gir våre produkter det laveste strømforbruket og enestående livsløpsøkonomi for våre kunder.

Miljøhensyn
OSO Hotwater er opptatt av miljø og bærekraft. Som den eneste privateeide produsenten av varmtvannsberedere i Norge har OSO Hotwater satt miljøhensyn i produksjon i høysete i flere generasjoner. Vi tror det er mulig med effektiv produksjon av kavlitetsprodukter samtidig som vi tar hensyn til miljø og natur.