Languages:

Varmtvannsberedere og varmesentraler for bolig

Markedets bredeste produktspekter av varmtvannsberedere i rustfritt stål for bolig. Med en helt unik, egenutviklet sveisemetode produserer OSO Hotwater beredere med en markedsledende kvalitet og levetid!

Direkte elektrisk oppvarmet varmtvannsbereder

Dette er den mest vanlige typen bereder i Norge, hvor oppvarming skjer med ett eller flere elektriske varmeelementer plassert direkte i vannet. På våre bedereder SX og FX benyttes to varmeelement, «twin», for raskere oppvarming av vannet. Visste du at både SAGA STANDARD og SAGA XPRESS kan kombineres med Charge Retrofit for å bli en smart varmtvannsbereder?

En mer fleksibel løsning hvor det kan velges forskjellige energikilder for oppvarming av vannet. Berederne varmer vannet ved hjelp av intern(e) rørvarmeveksler eller coiler. Energkilder kan være fjernvarme, kjel, varmepumpe eller solfanger. På enkelte modeller sitter det elektriske varmeelementet som en ekstra sikkerhet i tillegg til coilen, eller for å ta spisslast.

Kvalitet
Gjennom 60 år har vi perfeksjonert den rustfrie varmtvannstanker for bruk i boliger. Den optimale kombinasjonen av materialvalg, automatisert produksjon og intelligente løsninger gir produktene fra OSO Hotwater uslåelig levetid. Beredere fra OSO Hotwater har kvalitet i verdensklasse og vi gir derfor 10 års garanti på våre varmtvannstanker, noe som gir trygghet både til installatør og til sluttbruker.

Energieffektivitet
OSO beredere har markedets laveste varmetap og er designet for maksimal effektivitet. Det gir våre produkter det laveste strømforbruket og enestående livsløpsøkonomi for våre kunder.

Miljøhensyn
OSO Hotwater er opptatt av miljø og bærekraft. Som den eneste privateeide produsenten av varmtvannsberedere i Norge har OSO Hotwater satt miljøhensyn i produksjon i høysete i flere generasjoner. Vi tror det er mulig med effektiv produksjon av kavlitetsprodukter samtidig som vi tar hensyn til miljø og natur.