Varmtvannsbereder for små og mindre boliger

Varmtvannsbereder tilpasset liten plass

Å finne varmtvannstanker om du har en liten bolig eller for boliger med spesielle krav til plass kan være utfordrende. Enten man har begrenset plass og derfor ønsker å utnytte kvadratmeterne maksimalt eller at man ønsker å plassere varmtvannsberederen i et lite rom av praktiske eller interiørmessige årsaker. OSO Hotwater har tatt hensyn til dette og derfor designet varmtvannstanker for små boliger og små rom. Dette er enten en liten varmtvannsbereder, som Flexi, eller slanke beredere som Versa og Wally. 

I utgangspunktet er det to typer beredere som er tiltenkt dette formålet; gulvberedere eller veggberedere. Veggberedere er designet for å kunne festes på vegg og på den måten kunne frigjøre gulvplass som kan brukes til andre ting, som vaskemaskiner, lagringsplass og lignende. Dette er spesielt viktig når man må tenke maksimal utnyttelse av et rom. Den andre varianten er gulvberedere. En del gulvberedere har også mulighet til å fungere som veggberedere.

Varmtvannsbereder små boliger

OSO Hotwater har utviklet beredere som er 43,5 centimeter i diameter, noe som er 14,5 centimeter smalere beredere enn standard varmtvannsberedere. Disse er designet nettopp for å ta hensyn til små boliger med begrenset plass eller når man ønsker å plassere berederen i et rom med liten plass. Varmtvannstankene er produsert med samme kvalitet og med samme krav til energisparing som våre mestselgende produkter. De slanke berederne som Versa og Wally er tilpasset nettopp disse kravene med sitt smale design. Selv om dette er totalt sett mindre varmtvannsberedere enn for eksempel bestselgeren Saga, så inneholder den største berederen i Versa-serien fortsatt 150 liter vann med 70 °C, mens tilsvarende for Wally-serien inneholder 120 liter.

Versa er en typisk bereder som er utviklet for å henges på vegg, men kan også plasseres på gulv. Denne fleksibiliteten gjør at den ofte er foretrukket når man ser etter beredere for mindre boliger hvor kvadratmeterne teller! Ved å montere berederen på veggen, frigjør man ikke bare verdifull gulvplass, men berederen blir også mindre dominerende på grunn av den slanke utformingen. Dette bidrar til en større romfølelse, noe som er viktig i små og trange rom.

Versa kommer i fire forskjellige størrelser og volum. Den laveste er litt over en halv meter høy, mens den største er rett over 170 cm. Valget av modell er avhengig av plass, men også av antall personer som befinner seg i boligen. Wally gir enda større valgmulighet da den kommer hele i fem modeller. Den har samme smale formgivning som Versa, men blir ikke høyere enn en og en halv meter. All montering skjer under tanken, slik at den kan monteres tett oppunder taket!

Et godt tredje alternativ til en plassbesparende varmtvannsbereder er OSO Hotwater sin klassiker Flexi. Dette er en typisk benkbereder som man finner i utallige norske hjem og hytter, gjerne plassert under kjøkkenbenken. Flexi er utformet for å passe inn i alle standard kjøkkenbenker i Norge og gir maksimal ytelse i en liten bereder.

Lenger ned har vi presentert et godt utvalg av produkter vi tenker vil dekke behovet for varmtvanni en liten bolig elelr leilighet. Konsulter gjerne en rørlegger for valg av varmtvannsbereder som passser best i din bolig.

Versa V100 varmtvannsbereder liten bolig smal

Versa varmtvannbereder er et perfekt valg som varmtvannstank på hytta! Den er betraktelig slankere enn en standard varmtvannsbereder og passer derfor godt inn i bygg med sparsom plass.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Wally W100 varmtvannsbereder liten bolig smal

Wally er utformet for å brukes som en veggbereder. All kobling skjer på undersiden av tanken, noe som gjør at berederen kan monteres svært tett opp til taket og dermed frigjør gulvplass.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Flexi F120 varmtvannsbereder kjøkkenbenk skap

Flexi er en plasseffektiv bereder for plassering i benk. For hytter uten eget bad eller vaskerom kan denne enkelt plasseres i kjøkkenbenken eller annet egnet sted.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Etiske retningslinjer

Gjennom 85 år har OSO Hotwater opparbeidet tillit fra leverandører, medarbeidere og kunder. Vi skal fortsatt gjøre oss fortjent til, og forvalte, denne tilliten på en eksepsjonelt god måte. Vi skal verdsette våre samarbeidspartneres meninger.

Våre hovedmål:

  1. Sikre produkter, produsert av sikre prosesser
  2. Markedsledende kvalitet og effektivitet
  3. Korrekte produkter levert til rett tid
  4. Kostnads- og energi effektive prosesser
Hovedkontor

Administrasjon og Produksjon

OSO Hotwater AS
Postboks 112 Loesmoen
Industriveien 1, 3300 Hokksund, Norge

Telefon: +47 32 25 00 00
Telefax: +47 32 25 00 90
Web: www.osohotwater.no

Teknisk avdeling: +47 32 25 65 20  |  
Dimensjoneringsstøtte: +47 32 25 65 20 |  
Ordrekontor: +47 32 25 65 10  | 
OEM forespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Eksportforespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Innkjøpsavdeling: +47 32 25 65 31  |  

Avdelingskontorer

Salg og service

OSO Hotwater Oslo 
Smeltedigelen 1
0195 Oslo
For kart trykk her

Telefon.: +47 32 25 00 10
Region: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland

OSO Hotwater Øst
Postboks 112, Loesmoen
3300 Hokksund

Telefon: +47 32 25 00 00
Region: Buskerud, Vestfold, Telemark


OSO Hotwater Sør
Godesetdalen 20
4034 Stavanger

Telefon: +47 32 25 00 40
Region: Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder

OSO Hotwater Vest
Leirvikflaten 11
5179 Godvik

Telefon: +47 32 25 00 20
Region: Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland

OSO Hotwater Nord
Hornebergveien 7,
7038 Trondheim

Telefon: +47 32250030
Region: Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark, Svalbard

Datterselskaper

Utenlandske salgsselskaper og komponentproduksjon

OSO Hotwater Ltd. (United Kingdom)
Salgsselskap
Telefon: +44 191 482 0800
Web: www.osohotwater.co.uk

OSO Hotwater AB (Sverige)
Salg, representert ved Ahlsell AB
Web: www.ahlsell.se

OSO Manufacturing AB (Sverige)
Salg, produksjon og maskineringsvirksomhet
Telefon: +46 (0) 532 769 920
Web: www.osomanufacturing.com

Internasjonale agenter

Salgsrepresentanter

Canada
Atkins Construction Ltd.
Web: www.osohotwater.com

Tyskland (Marine units)
Wesco Navy GmbH
Web: www.wesco-navy.com

Russland
Nortech Ltd.
Web: www.nortech.ru

Finland
Somasyr Oy
Web: www.somasyr.fi

Singapore (Marine units)
Teho Engineering Pte Ltd
Web: www.tehoengineering.com.sgIsland

Island
Einar Farestveit & Co. h.f.
Web: www.ef.is

OSO Hotwater AS

Organisasjonsnummer 936 603 947

Patenter og varemerker

OSO Hotwaters internettsider kan inneholde eller gi referanser til varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS. Ingen lisens eller rettigheter til noen av disse varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS overdras eller innvilges til brukeren av denne nettsiden.

En rekke av produktene på OSO Hotwaters nettsider kan være eller er beskyttet av patenter eller varemerker. Dette innbefatter både produksjonsteknologi og/eller komplette produkter. Disse kan være angitt i nettsidens tekster, men er ikke påkrevet å være det for beskyttelsen patentbeskyttelsen gir. Den bakenforliggende teknologien for produksjon av produktet kan være eller er OSO Hotwaters eiendom.

Det gjøres oppmerksom på at ethvert brudd på OSO Hotwater Group AS’ sine rettigheter vil forfølges rettslig.

Juridiske betingelser

Dette nettstedet, inkludert dets innhold, eies fullt og helt av OSO Hotwater. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet. Du har anledning til å lagre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke kommersielt bruk.  Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for søketjenester på internet.

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettsted i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er ikke tillatt. Informasjonen som presenteres på dette nettstedet vil ikke til enhver tid være nøyaktig, oppdatert eller gjeldende for omstendighetene rundt en spesiell sak. Vi kan ikke ta på oss noen form for ansvar for unøyaktigheter eller utelatelse. Eventuelle beslutninger som gjøres basert på informasjon som finnes på dette nettstedet er på eget ansvar.

Hverken OSO Hotwater eller noen av OSO Hotwaters datterselskaper tar ansvar for direkte, indirekte, spesielle, betydelige eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller dets innhold. Denne meddelse er underlagt og skal fortolkes i overenstemmelse med norsk rett.

Personvern og databeskyttelse

OSO Hotwater setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter og tjenester. Vi ønsker at du skal være sikker på at personlig informasjon behandles på en sikker måte. All personlig informasjon du avgir til OSO Hotwater brukes kun for at vi skal kunne yte bedre service overfor deg.

Informasjonen brukes på følgende måte: Informasjonen samles og lagres for å hjelpe oss til å innfri din henvendelse til oss om informasjon, og forsyne deg med de tjenestene du etterspør. Besøk på våre nettsider spores, slik at vi kan vurdere hvilke deler av nettsiden som leverer de beste tjenestene for våre brukere.

OSO Hotwater selger ikke noe av den informasjonen som fanges. Vær imidlertid oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre nettsider. OSO Hotwater har ikke ansvar for måten personvernet praktiseres på slike nettsider.

Les vår personvernerklæring i sin helhet her.

Designed & Developed by PageLook.no