Varmtvannsbereder for marine og offshore

Marine Offshore Cruise Stainless Steel Tanks Quality OSO Hotwater

Rustfrie beredere til krevende offshoremiljø

Varmtvannsberedere og spesialtilpassede tanker er en integrert del av all marine og offshore aktivitet. I det krevende miljøet vi finner til sjøs, enten om bord i skip, boreplattformer, eller annen maritim virksomhet, er det kun plass til produkter av beste kvalitet. De ekstreme påkjenningene fra vær og vind, og den stadige bevegelsen, utfordrer alle deler av miljøet offshore.

Marine Offshore Cruise Stainless Steel Tanks Quality OSO Hotwater

Rustfrie beredere til krevende offshoremiljø

Varmtvannsberedere og spesialtilpassede tanker er en integrert del av all marine og offshore aktivitet. I det krevende miljøet vi finner til sjøs, enten om bord i skip, boreplattformer, eller annen maritim virksomhet, er det kun plass til produkter av beste kvalitet. De ekstreme påkjenningene fra vær og vind, og den stadige bevegelsen, utfordrer alle deler av miljøet offshore.

OSO Hotwater har i mange år levert rustfrie beredere og tanker til skip, cruisebåter, oljeplattformer og andre offshore installasjoner. Vi vet hvor viktig det er alt fungerer som det skal når det står på som verst. Vi vet at mannskapet må kunne stole like mye på utstyret som på hverandre. Derfor er også de berederne vi leverer til marine og offshore sertifisert hos DNV GL, Bureau Veritas og Lloyds Registry. Våre beredere er sveiset i henhold til ISO 3834-2. Standarden sikrer at alt personell har nødvendig kompetanse og korrekt sertifisering for jobben de skal utføre, samt at alle prosesser er utført etter beste praksis. Dette er en kvalitetssikring av våre produkter og prosesser få kan måle seg med!

Kvaliteten på våre varmtvannsberedere og tanker er kjent rundt hele verden i offshoremiljøet og vi leverer til en vesentlig del av markedet! Varmtvannsberederne er utviklet slik at damp fra motorer, kjeler, kjøling osv. kan alle brukes til å produsere varmt vann ombord på skip og offshore installasjoner. Vi jobber tett med skipsverft og designere for å finne den beste løsningen for hvert spesifikt prosjekt, både nasjonalt og internasjonalt. Vi deler av vår kunnskap og erfaring med våre kunder for å oppnå best mulig resultat, nemlig de beste berederne til sjøs.

Vi forsyner skip og plattformer med beredere fra 120 liter og oppover. Vi kan levere varmtvannsberedere opp til 15 000 liter på forespørsel.

PRODPAGE Versa V100 front large 2021

Versa varmtvannbereder er et perfekt valg som varmtvannstank på hytta! Den er betraktelig slankere enn en standard varmtvannsbereder og passer derfor godt inn i bygg med sparsom plass.
Klikk på bildet for mer informasjon.

PRODPAGE Saga Xpress SX200 front large

Saga er Norges mest solgte varmtvannsbereder og passer like godt inn på hytta som hjemme. Romslige fritidsboliger kan uten problemer investere i en Saga varmtvannstank, en kvalitetsberedere.
Klikk på bildet for mer informasjon.

PRODPAGE

Flexi er en plasseffektiv bereder for plassering i benk. For hytter uten eget bad eller vaskerom kan denne enkelt plasseres i kjøkkenbenken eller annet egnet sted.
Klikk på bildet for mer informasjon.

Etiske retningslinjer

Gjennom 85 år har OSO Hotwater opparbeidet tillit fra leverandører, medarbeidere og kunder. Vi skal fortsatt gjøre oss fortjent til, og forvalte, denne tilliten på en eksepsjonelt god måte. Vi skal verdsette våre samarbeidspartneres meninger.

Våre hovedmål:

  1. Sikre produkter, produsert av sikre prosesser
  2. Markedsledende kvalitet og effektivitet
  3. Korrekte produkter levert til rett tid
  4. Kostnads- og energi effektive prosesser
Hovedkontor

Administrasjon og Produksjon

OSO Hotwater AS
Postboks 112 Loesmoen
Industriveien 1, 3300 Hokksund, Norge

Telefon: +47 32 25 00 00
Telefax: +47 32 25 00 90
Web: www.osohotwater.no

Teknisk avdeling: +47 32 25 65 20  |  
Dimensjoneringsstøtte: +47 32 25 65 20 |  
Ordrekontor: +47 32 25 65 10  | 
OEM forespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Eksportforespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Innkjøpsavdeling: +47 32 25 65 31  |  

Avdelingskontorer

Salg og service

OSO Hotwater Oslo 
Smeltedigelen 1
0195 Oslo
For kart trykk her

Telefon.: +47 32 25 00 10
Region: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland

OSO Hotwater Øst
Postboks 112, Loesmoen
3300 Hokksund

Telefon: +47 32 25 00 00
Region: Buskerud, Vestfold, Telemark


OSO Hotwater Sør
Godesetdalen 20
4034 Stavanger

Telefon: +47 32 25 00 40
Region: Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder

OSO Hotwater Vest
Leirvikflaten 11
5179 Godvik

Telefon: +47 32 25 00 20
Region: Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland

OSO Hotwater Nord
Hornebergveien 7,
7038 Trondheim

Telefon: +47 32250030
Region: Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark, Svalbard

Datterselskaper

Utenlandske salgsselskaper og komponentproduksjon

OSO Hotwater Ltd. (United Kingdom)
Salgsselskap
Telefon: +44 191 482 0800
Web: www.osohotwater.co.uk

OSO Hotwater AB (Sverige)
Salg, representert ved Ahlsell AB
Web: www.ahlsell.se

OSO Manufacturing AB (Sverige)
Salg, produksjon og maskineringsvirksomhet
Telefon: +46 (0) 532 769 920
Web: www.osomanufacturing.com

Internasjonale agenter

Salgsrepresentanter

Canada
Atkins Construction Ltd.
Web: www.osohotwater.com

Tyskland (Marine units)
Wesco Navy GmbH
Web: www.wesco-navy.com

Russland
Nortech Ltd.
Web: www.nortech.ru

Finland
Somasyr Oy
Web: www.somasyr.fi

Singapore (Marine units)
Teho Engineering Pte Ltd
Web: www.tehoengineering.com.sgIsland

Island
Einar Farestveit & Co. h.f.
Web: www.ef.is

OSO Hotwater AS

Organisasjonsnummer 936 603 947

Patenter og varemerker

OSO Hotwaters internettsider kan inneholde eller gi referanser til varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS. Ingen lisens eller rettigheter til noen av disse varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS overdras eller innvilges til brukeren av denne nettsiden.

En rekke av produktene på OSO Hotwaters nettsider kan være eller er beskyttet av patenter eller varemerker. Dette innbefatter både produksjonsteknologi og/eller komplette produkter. Disse kan være angitt i nettsidens tekster, men er ikke påkrevet å være det for beskyttelsen patentbeskyttelsen gir. Den bakenforliggende teknologien for produksjon av produktet kan være eller er OSO Hotwaters eiendom.

Det gjøres oppmerksom på at ethvert brudd på OSO Hotwater Group AS’ sine rettigheter vil forfølges rettslig.

Juridiske betingelser

Dette nettstedet, inkludert dets innhold, eies fullt og helt av OSO Hotwater. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet. Du har anledning til å lagre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke kommersielt bruk.  Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for søketjenester på internet.

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettsted i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er ikke tillatt. Informasjonen som presenteres på dette nettstedet vil ikke til enhver tid være nøyaktig, oppdatert eller gjeldende for omstendighetene rundt en spesiell sak. Vi kan ikke ta på oss noen form for ansvar for unøyaktigheter eller utelatelse. Eventuelle beslutninger som gjøres basert på informasjon som finnes på dette nettstedet er på eget ansvar.

Hverken OSO Hotwater eller noen av OSO Hotwaters datterselskaper tar ansvar for direkte, indirekte, spesielle, betydelige eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller dets innhold. Denne meddelse er underlagt og skal fortolkes i overenstemmelse med norsk rett.

Personvern og databeskyttelse

OSO Hotwater setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter og tjenester. Vi ønsker at du skal være sikker på at personlig informasjon behandles på en sikker måte. All personlig informasjon du avgir til OSO Hotwater brukes kun for at vi skal kunne yte bedre service overfor deg.

Informasjonen brukes på følgende måte: Informasjonen samles og lagres for å hjelpe oss til å innfri din henvendelse til oss om informasjon, og forsyne deg med de tjenestene du etterspør. Besøk på våre nettsider spores, slik at vi kan vurdere hvilke deler av nettsiden som leverer de beste tjenestene for våre brukere.

OSO Hotwater selger ikke noe av den informasjonen som fanges. Vær imidlertid oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre nettsider. OSO Hotwater har ikke ansvar for måten personvernet praktiseres på slike nettsider.

Les vår personvernerklæring i sin helhet her.

Designed & Developed by PageLook.no