Languages:

OSO > Artikler

OSO Charge – for nye og eldre beredere

Smart oppvarming av varmtvann for både nye og eldre varmtvannsberedere.
Saga Xpress med OSO Charge smartstyring

OSO Charge er et smartprodukt for å kunne varme opp vannet i varmtvannsberederen til tider med gunstig strømpriser. Ved bruk av kunstig intelligens sjekker OSO Charge hvilke tidspunkter på døgnet det er rimeligst å varme oppå vannet, samtidig som den lærer av beboerens forbruksmønster. OSO Charge har også et sikringsnivå som gjør at du aldri går tom for varmtvann.

Smartproduktet som kan etter monteres

Per i dag fungerer OSO Charge på SAGA STANDARD S 200 og S 300, samt SAGA XPRESS SX 200 (3+3kW) og SX 300 (3+3kW). På grunn av den unike løsningen OSO ENERGY har utviklet kan OSO Charge etter monteres på eldre beredere også. Faktisk kan de etter monteres på tilsvarende beredere produsert så langt tilbake som til 26.09.2017.

En svært brukervennlig app

For å styre OSO Charge laster man ned appen OSO InCharge. Denne er utviklet med et brukervennlig grensesnitt, og gir brukeren innsikt i varmtvannsnivå. I appen kan du enkelt aktivere smartstyring, og følge med på historiske forbruksdata.

Magnfrid og Audun Hellevang på Voss har hatt OSO Charge i bruk i ca. et halvt år, og er kjempefornøyd.

«Jeg synes både produktet og appen lever opp til forventningene», sier Audun. «Appen er veldig oversiktlig og det er ingen tvil om at løsningen har gjort oss mer bevisste på vårt strøm- og varmtvannsforbruk. Vi er kjempefornøyd!»

Audun var i kontakt med sin lokale rørleggerbutikk for å få etter montert OSO Charge på sin OSO bereder som allerede var installert i boligen.

«Ettermonteringen gikk overraskende lett. Rørlegger var ferdig med jobben på kort tid og elektriker tok resten. Dette er helt klart en løsning jeg vil anbefale», avslutter Audun.

For å lese mer om OSO Charge sin smartløsning for beredere kan du besøke nettsidene til OSO Hotwater.

 
Audun Hellevang fra Voss er kjempefornøyd med OSO Charge appen

Andre artikler: