Languages:

OSO > Artikler

OSO Hotwater får nye lokaler i Stavanger og Bergen

OSO Hotwaters nye loakler i Stavanger
De nye kontorene til OSO Hotwater i Stavanger er samlokalisert med Armaturjonsson

Endelig har våre avdelinger i Stavanger og Bergen flyttet inn i ny lokaler. Begge lokalene ligger sentralt plassert med enkel tilgang for våre kunder.

– Jeg er kjempefornøyd med de nye lokalene våre her i Stavanger, sier Dag Terje Lea, regionsansvarlig Syd. Vi har sett etter nye lokaler en stund nå og dette passet oss perfekt. Her har vi god plass og kunder finner oss lett. Det er også kjempefint at vi er samlokaliserte med Armaturjonsson, så kan kundene våre slå to fluer i en smekk, smiler Dag Terje. Så nå er det bare å komme innom for en prat!

I Bergen har de også fått nye lokaler, om enn noe mer annonyme. – Her gjenstår det fortsatt litt på utvendig dekor, men det er på vei, forteller Christian Larsen, regionsansvarlig Vest. – Innvendig er det derimot flotte lokaler og vi har alltid en kaffe klar til besøkende, fortsetter Christian.

Foreløpig er det bare Christian som er på kontoret , men om kort tid vil også teksnisk salgsingeniør bli å finne her. Lokalene deler de med Purus, så også her er det mulig å få unne flere ting på en gang for kundene.

– Jeg er veldig fornøyd med plasseringen vår her. Vi ligger midt i smørøyet når det gjelder våre kunder og grossister, så det er lett for alle å ta seg en tur innom, avslutter Christian.

Bergen nye kontorer
Kontorene i Bergen har en litt anonym inngang, men er flotte på innsiden!

Rune Rystad, Country Manager i OSO Hotwater Norge, legger til at han er veldig fornøyd med alle lokalene OSO Hotwater nå har, både i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. – Lokalene våre er kompetansesenter, i tillegg til salgskontor, hvor vi vil drive med opplæring og kompetanseutvikling for våre kunder, sier Rune.

Besøksadresse Stavanger:

OSO Hotwater Stavanger
Godesetdalen 20
4034 Stavanger

Besøksadresse Bergen:

OSO Hotwater Bergen
Leirvikflaten 11
5179 Godvik

Andre artikler: