Languages:

OSO > Artikler

Ahlsell på fabrikkbesøk på Hokksund

Ahlsell fabrikkbesok
Med på besøket fra Ahlsell var Matz Jonsson, John Thomas Blandhoel, Erik Liedholm og Håvard Hoff, flankert av Steffen Overaa og Ola Semb fra OSO Hotwater

Vår fabrikk på Hokksund i Buskerud fikk besøk av en gruppe fra Ahlsell 15 juni i år. I besøket inngikk omvisning i produksjon og presentasjon av nye produkter. Fra Ahlsell var det Håvard Hoff (Kategorisjef varmetekniske VVS produkter), John Thomas Blandhoel (Divisjonsdirektør), Matz Jonsson (Teknisk sjef VVS) og Erik Liedholm (Produktsjef VVS). Det er mange år siden Ahlsell sist var på besøk hos OSO Hotwater Hokksund. Sist var for 6 – 7 år siden, minnes John Thomas. For Håvard Hoff var det 30 år siden, i studietiden.

– Vi er her for å se hvordan OSO Hotwater jobber og for å få et innblikk i produksjonen, sier John Thomas Blandhoel. Han trekker frem at det er fort gjort å henge seg opp i forhandlinger og priser og at vi glemmer at vi alle spiller på lag.

– Vi er jo ekstremt glad i leverandører som skaper arbeidsplasser i Norge. Dette er viktig for oss. Vi burde alle bli flinkere på å beholde produksjon i Norge. Det er viktig at vi også lærer om våre leverandører og ikke minst at vi får en forståelse av hva som ligger bak leveringsproblematikk som preger hele bransjen for tiden. Når vi snakker spesifikt om varmtvannsberedere så er det jo liten tvil om at norskproduserte beredere er svært prisgunstige. Det tror jeg bransje glemmer litt for fort, sier John Thomas.

Det er Ola Semb, Key Account Manager i OSO Hotwater som tar imot Ahlsell på Hokksund.

– Det er deilig å kunne være der igjen hvor vi kan invitere bedrifter på besøk hit til Hokksund. Etter avslutning av pandemien har vi kunne ta imot flere bedrifter og denne gangen er det Ahlsell. Det er utrolig gøy å kunne vise frem vårt produksjonsanlegg og få vise frem den kompetanse som står bak hver varmtvannsbereder som går ut fra fabrikken, sier Ola Semb.

OSO Energy benyttet også anledningen til å demonstrere OSO Charge, det nye smartproduktet for oppvarming av varmtvannsberedere.

– Det er positivt at kunder kommer på fabrikkbesøk, slik at de kan «ta og føle» på produktene. Det er også lettere å diskutere relevante utfordringer og løsninger når man har produktet foran seg, sier Kim Arild Tandberg, Salgssjef i OSO Energy.

– Jeg håper flere som ønsker å få en omvisning og introduksjon til våre produkter tar kontakt med oss, avslutter Ola Semb. – Vi er stolte av hva vi gjør her på Hokksund og ønsker at bransjen skal se hvordan vi produserer varmtvannsberedere i verdensklasse.

Andre artikler: