Ahlsell på fabrikkbesøk på Hokksund

Ahlsell fabrikkbesok
Med på besøket fra Ahlsell var Matz Jonsson, John Thomas Blandhoel, Erik Liedholm og Håvard Hoff, flankert av Steffen Overaa og Ola Semb fra OSO Hotwater

Vår fabrikk på Hokksund i Buskerud fikk besøk av en gruppe fra Ahlsell 15 juni i år. I besøket inngikk omvisning i produksjon og presentasjon av nye produkter. Fra Ahlsell var det Håvard Hoff (Kategorisjef varmetekniske VVS produkter), John Thomas Blandhoel (Divisjonsdirektør), Matz Jonsson (Teknisk sjef VVS) og Erik Liedholm (Produktsjef VVS). Det er mange år siden Ahlsell sist var på besøk hos OSO Hotwater Hokksund. Sist var for 6 – 7 år siden, minnes John Thomas. For Håvard Hoff var det 30 år siden, i studietiden.

– Vi er her for å se hvordan OSO Hotwater jobber og for å få et innblikk i produksjonen, sier John Thomas Blandhoel. Han trekker frem at det er fort gjort å henge seg opp i forhandlinger og priser og at vi glemmer at vi alle spiller på lag.

– Vi er jo ekstremt glad i leverandører som skaper arbeidsplasser i Norge. Dette er viktig for oss. Vi burde alle bli flinkere på å beholde produksjon i Norge. Det er viktig at vi også lærer om våre leverandører og ikke minst at vi får en forståelse av hva som ligger bak leveringsproblematikk som preger hele bransjen for tiden. Når vi snakker spesifikt om varmtvannsberedere så er det jo liten tvil om at norskproduserte beredere er svært prisgunstige. Det tror jeg bransje glemmer litt for fort, sier John Thomas.

Det er Ola Semb, Key Account Manager i OSO Hotwater som tar imot Ahlsell på Hokksund.

– Det er deilig å kunne være der igjen hvor vi kan invitere bedrifter på besøk hit til Hokksund. Etter avslutning av pandemien har vi kunne ta imot flere bedrifter og denne gangen er det Ahlsell. Det er utrolig gøy å kunne vise frem vårt produksjonsanlegg og få vise frem den kompetanse som står bak hver varmtvannsbereder som går ut fra fabrikken, sier Ola Semb.

OSO Energy benyttet også anledningen til å demonstrere OSO Charge, det nye smartproduktet for oppvarming av varmtvannsberedere.

– Det er positivt at kunder kommer på fabrikkbesøk, slik at de kan «ta og føle» på produktene. Det er også lettere å diskutere relevante utfordringer og løsninger når man har produktet foran seg, sier Kim Arild Tandberg, Salgssjef i OSO Energy.

– Jeg håper flere som ønsker å få en omvisning og introduksjon til våre produkter tar kontakt med oss, avslutter Ola Semb. – Vi er stolte av hva vi gjør her på Hokksund og ønsker at bransjen skal se hvordan vi produserer varmtvannsberedere i verdensklasse.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Etiske retningslinjer

Gjennom 85 år har OSO Hotwater opparbeidet tillit fra leverandører, medarbeidere og kunder. Vi skal fortsatt gjøre oss fortjent til, og forvalte, denne tilliten på en eksepsjonelt god måte. Vi skal verdsette våre samarbeidspartneres meninger.

Våre hovedmål:

  1. Sikre produkter, produsert av sikre prosesser
  2. Markedsledende kvalitet og effektivitet
  3. Korrekte produkter levert til rett tid
  4. Kostnads- og energi effektive prosesser
Hovedkontor

Administrasjon og Produksjon

OSO Hotwater AS
Postboks 112 Loesmoen
Industriveien 1, 3300 Hokksund, Norge

Telefon: +47 32 25 00 00
Telefax: +47 32 25 00 90
Web: www.osohotwater.no

Teknisk avdeling: +47 32 25 65 20  |  
Dimensjoneringsstøtte: +47 32 25 65 20 |  
Ordrekontor: +47 32 25 65 10  | 
OEM forespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Eksportforespørsler: +47 32 25 65 31  |  
Innkjøpsavdeling: +47 32 25 65 31  |  

Avdelingskontorer

Salg og service

OSO Hotwater Oslo 
Smeltedigelen 1
0195 Oslo
For kart trykk her

Telefon.: +47 32 25 00 10
Region: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland

OSO Hotwater Øst
Postboks 112, Loesmoen
3300 Hokksund

Telefon: +47 32 25 00 00
Region: Buskerud, Vestfold, Telemark


OSO Hotwater Sør
Godesetdalen 20
4034 Stavanger

Telefon: +47 32 25 00 40
Region: Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder

OSO Hotwater Vest
Leirvikflaten 11
5179 Godvik

Telefon: +47 32 25 00 20
Region: Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland

OSO Hotwater Nord
Hornebergveien 7,
7038 Trondheim

Telefon: +47 32250030
Region: Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark, Svalbard

Datterselskaper

Utenlandske salgsselskaper og komponentproduksjon

OSO Hotwater Ltd. (United Kingdom)
Salgsselskap
Telefon: +44 191 482 0800
Web: www.osohotwater.co.uk

OSO Hotwater AB (Sverige)
Salg, representert ved Ahlsell AB
Web: www.ahlsell.se

OSO Manufacturing AB (Sverige)
Salg, produksjon og maskineringsvirksomhet
Telefon: +46 (0) 532 769 920
Web: www.osomanufacturing.com

Internasjonale agenter

Salgsrepresentanter

Canada
Atkins Construction Ltd.
Web: www.osohotwater.com

Tyskland (Marine units)
Wesco Navy GmbH
Web: www.wesco-navy.com

Russland
Nortech Ltd.
Web: www.nortech.ru

Finland
Somasyr Oy
Web: www.somasyr.fi

Singapore (Marine units)
Teho Engineering Pte Ltd
Web: www.tehoengineering.com.sgIsland

Island
Einar Farestveit & Co. h.f.
Web: www.ef.is

OSO Hotwater AS

Organisasjonsnummer 936 603 947

Patenter og varemerker

OSO Hotwaters internettsider kan inneholde eller gi referanser til varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS. Ingen lisens eller rettigheter til noen av disse varemerker, patenter, eierinformasjon, teknologier, produkter, prosesser eller andre eierrettigheter for OSO Hotwater Group AS overdras eller innvilges til brukeren av denne nettsiden.

En rekke av produktene på OSO Hotwaters nettsider kan være eller er beskyttet av patenter eller varemerker. Dette innbefatter både produksjonsteknologi og/eller komplette produkter. Disse kan være angitt i nettsidens tekster, men er ikke påkrevet å være det for beskyttelsen patentbeskyttelsen gir. Den bakenforliggende teknologien for produksjon av produktet kan være eller er OSO Hotwaters eiendom.

Det gjøres oppmerksom på at ethvert brudd på OSO Hotwater Group AS’ sine rettigheter vil forfølges rettslig.

Juridiske betingelser

Dette nettstedet, inkludert dets innhold, eies fullt og helt av OSO Hotwater. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet. Du har anledning til å lagre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke kommersielt bruk.  Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra OSO Hotwaters nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for søketjenester på internet.

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettsted i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er ikke tillatt. Informasjonen som presenteres på dette nettstedet vil ikke til enhver tid være nøyaktig, oppdatert eller gjeldende for omstendighetene rundt en spesiell sak. Vi kan ikke ta på oss noen form for ansvar for unøyaktigheter eller utelatelse. Eventuelle beslutninger som gjøres basert på informasjon som finnes på dette nettstedet er på eget ansvar.

Hverken OSO Hotwater eller noen av OSO Hotwaters datterselskaper tar ansvar for direkte, indirekte, spesielle, betydelige eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller dets innhold. Denne meddelse er underlagt og skal fortolkes i overenstemmelse med norsk rett.

Personvern og databeskyttelse

OSO Hotwater setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter og tjenester. Vi ønsker at du skal være sikker på at personlig informasjon behandles på en sikker måte. All personlig informasjon du avgir til OSO Hotwater brukes kun for at vi skal kunne yte bedre service overfor deg.

Informasjonen brukes på følgende måte: Informasjonen samles og lagres for å hjelpe oss til å innfri din henvendelse til oss om informasjon, og forsyne deg med de tjenestene du etterspør. Besøk på våre nettsider spores, slik at vi kan vurdere hvilke deler av nettsiden som leverer de beste tjenestene for våre brukere.

OSO Hotwater selger ikke noe av den informasjonen som fanges. Vær imidlertid oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre nettsider. OSO Hotwater har ikke ansvar for måten personvernet praktiseres på slike nettsider.

Les vår personvernerklæring i sin helhet her.

Designed & Developed by PageLook.no