Languages:

OSO > Artikler

OSO Hotwater Group utvider til Canada

Varmtvannsberedere OSO Hotwater logo
OSO Hotwater logo

OSO Hotwater Group, etablerer OSO Hotwater Inc, New Brunswick i Canada. Med etableringen svarer OSO på den økende etterspørselen i Canada etter innovativ teknologi som bidrar til reduksjon av klimagassutslippene.

Vårt mål er å levere teknologi som forbedrer energistyringen i bygninger, muliggjør optimalisering i strømnettet og gir våre kunder produkter som er energibesparende, miljøvennlige og har lang levetid, forteller adm.dir. Roy A. Magnussen

OSO Hotwater Group er Europas ledende produsent av rustfrie varmtvannsberedere og markedsleder i Norge i 90 år. OSO er en norskeid familiebedrift med høyteknologisk produksjon i Norge, 340 ansatte og en omsetning på omtrent 1 milliard NOK. Selskapet er en pioner innen miljøarbeid, med 50 års innsats for minimal ressursbruk, høy energieffektivitet og lang produktlevetid, i tillegg til en rekke eksterne miljøtiltak. Som en av verdens første produsenter av rustfrie stålberedere fortsetter OSO å levere innovasjoner innen oppvarmingsteknologi og energistyring for en grønnere verden. 

Dette er et viktig skritt for OSO og vår vekststrategi. Vi ser frem til å bygge tettere bånd med våre Canadiske kunder og skape en sterk lokal tilstedeværelse tilføyer Sigurd Braaten, tredje generasjon eier av OSO Hotwater Group.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Roy André Magnussen, administrerende direktør i OSO Hotwater Group, roy.magnussen@osohotwater.com

Andre artikler: