Languages:

OSO > Artikler

OSO Hotwater relanserer bestselgeren OC300 HT

Signalene fra markedet har ikke vært til å ta feil av – OSO OC300 HT er ønsket tilbake. Derfor er det med stor glede OSO Hotwater nå relanserer den populære boligvarmesentralen.

Signalene fra markedet har ikke vært til å ta feil av – OSO OC300 HT er ønsket tilbake. Derfor er det med stor glede OSO Hotwater nå relanserer den populære boligvarmesentralen.

Markedets mest solgte varmesentral er tilbake

OC300 HT (Optima Coil høytemperatur 300 l) er et av markedets mest avanserte og energieffektive tank-i-tank-produkter, med skumisolasjon og patenterte løsninger for å øke varmtvannsproduksjonen fra alternative energikilder.

– Vi relanserer nå OC300 HT. OC300 gir varmtvann og varme for boliger opp til ca. 400 m2 med effektbehov opp til 15 kW, og gir full frihet til valg av alternativ energi i fremtiden

OC300 HT er en ideell erstatning for oljekjel og spesielt godt egnet som forberedelse til varmepumpe-installasjon i fremtiden. Produktet driftes da kun med de elektriske elementene for varme og varmtvann. Alle varianter har full elektrisk backup for varmeanlegget og elektrisk spisslast for tappevannet som gir maksimal trygghet ved eventuelle driftsproblemer på varmepumpen.
Unike fordeler
  • Nanopur: Markedsledende isolering
  • Ultraweld: Høyest korrosjonsmotstand
  • Incotec: Best mot kalkholdig vann
  • Duo stainless: Yttermagasin i rustfritt stål
  • Heating + DHW: Gir både varme og varmtvann
  • Eco hotwater: Varmtvann fra alternativ energi

Hvorfor Optima Coil?

– Spar ca. 650 kWh i året sammenlignet med Glava-isolerte beredere (300 l)
– Integrert varmeveksler for forvarming av varmtvann
– Integrert rustfri buffertank sparer ca. 1 m2 gulvplass
– Elektrisk element for både varme og varmtvann

Kontakt oss for mer informasjon

Rune A. Rystad, country manager OSO Hotwater
Tlf: 414 05 000
E-post: rune.rystad@osohotwater.com

Om OSO Hotwater

OSO Hotwater (org.nr. 986173617) har i over 90 år skapt fremtidens varmtvannsberedere til hjem og industri. Vi har hele veien utviklet vår egen unike teknologi og vært ledende innen kvalitet og effektivitet. Beredere fra OSO Hotwater er rørleggerens førstevalg og Norges mest solgte, takket være lang levetid, lavt varmetap og best energieffektivitet. OSO Hotwater produserer 170.000 enheter per år og har 210 ansatte.

Andre artikler: