Languages:

OSO > Artikler

SAGA CHARGE – Smartversjonen av Norges mest solgte varmtvannsbereder

Smartberederen SAGA CHARGE lærer seg hvor mye varmtvann husstanden din bruker, og varmer vannet når strømprisen er lav.
saga charge med grafikk

Smartberederen SAGA CHARGE lærer seg hvor mye varmtvann husstanden din bruker, og varmer vannet når strømprisen er lav. På den måten har du varmt vann når du trenger det, enten du og din familie er morgendusjere, kveldsbadere eller noe midt imellom. Og det beste? Strømregningen blir lavere.

SAGA CHARGE er tilgjengelig i 200 liter, som passer for en husstand på 3-4 personer, og i 300 liter, som passer for 5-6 personer.  

Bra for både komforten og lommeboka 

  • Vannet varmes opp når strømmen er billigst 
  • Lærer seg husstandens forbruk 
  • Kan settes i dvalemodus 
  • Beskyttelse mot legionella og frost  
  • Enkel styring og oversikt med appen OSO inCharge 
  • Inntil 4000 kr i støtte fra Enova 
OSO ThonCo Kampanjebilder Hires 5 scaled

 

Du har full kontroll gjennom appen
Smartberederen SAGA CHARGE styrer du med mobil-appen OSO inCharge, en enkel og oversiktlig app. Den forteller deg hvor mye varmtvann du har tilgjengelig, og du kan se tilbake på historisk forbruk. Om du aktiverer smartstyring, vil oppvarmingen av vannet automatisk styre unna de dyreste timene i døgnet. Dette skjer via integrasjon mot Nord Pool spot. Du sparer penger, og bidrar til å avlaste strømnettet. Vinn-vinn! 

Smartberederen SAGA CHARGE lærer seg hvor mye varmtvann husstanden din bruker, og varmer vannet når strømprisen er lav.

På ferie? Aktiver dvalemodus! 

Du kan også sette berederen i dvalemodus når du er bortreist. Med dvalemodus bruker berederen minst mulig strøm mens du er borte. Samtidig vil den gå tilbake til normalmodus ett døgn før du er tilbake. Legionella-modus vil være aktiv og varme opp vann hvis du er borte over en lenger periode. 

SAGA CHARGE – det smarte valget  Det er ikke tilfeldig at det er nettopp SAGA som blir OSO Hotwaters første smartbereder. SAGA-serien har vært Norges mest solgte boligbereder gjennom flere tiår. SAGA CHARGE tar selvsagt med seg egenskaper som markedets laveste varmetap, hele tre temperaturfølere og høy lagringstemperatur for uslåelig ytelse og mer varmtvann. Dette gjør SAGA CHARGE til et smart valg for deg som er ute etter en ny varmtvannsbereder.

Kontakt din lokale rørlegger i dag, og kom i gang med smart oppvarming av varmtvann.

SAGA CHARGE

NRF: 8000001 (200L), 8000002 (300L)

Smartversjonen av norges mest solgte varmtvannsbereder for boliger – SAGA, med alt av smartfunksjoner ferdig montert.

OSO Saga charge 2

Inntil 4000 kr i Enova-støtte Ved å installere SAGA CHARGE kan du få inntil 4000 kr i Enova-støtte.  Les mer om støtteordningen for smart varmtvannsbereder på Enova sine sider: https://www.enova.no/privat/alle-energitiltak/smart-varmtvannsbereder/  

Har du allerede en OSO-bereder av nyere dato? Har du allerede en SAGA STANDARD eller SAGA XPRESS produsert etter 26. september 2017? Da kan du få ettermontert CHARGE RETROFIT og gjøre din eksisterende bereder smart. Les mer her: https://osohotwater.no/smart-varmtvannsbereder/charge-retrofit/  

Andre artikler: